Student

JM Limousine Stockholm / Mälardalen | Student

Avsluta skoltiden med någon av våra exklusiva och lyxiga limousiner och färdas med stil från hemmet till balen. Vi på JM Limousine står för en glamourös transport som matchar dina kläder och din frisyr. Ett tillfälle att minnas för resten av livet och tillsammans med vänner få göra en stilfull entré.
Våra välklädda och trevliga chaufförer är givetvis alltid på bästa humör och redo för en smidig och bekväm transport. Vi vet att din dag är viktig, låt oss ta hand om dig som om vi vore din bästa vän.

För ett vara säker på att verkligen få tag i en limousine bör du boka i god tid!

Vi kör hela Stockholm och Mälardalen men självklart står vi även till ert förfogande med längre resor utanför vårt vanliga verksamhetsområde. Kontakta oss så kan vi diskutera om hur vi på bästa sätt kan hjälpa er.

Vardagar Helger
Lincoln Town Car Super Stretch Från 1600 SEK Från 2000 SEK
.

Det finns många fördelar med att anlita oss. Bland annat höjer vi inte priset under maj och juni, transportens tid räknas från upphämtningsadress till avlämningsadress och alla priser inkluderar 6% moms. Önskas transport utanför Stockholms län, kontakta oss för prisinformation.

Priserna gäller per påbörjad timme och vi debiterar minst 1 timme. Betalning sker via fakturering och betalningen skall vara tillfullo betald innan transport utförs om inget annat överenskommits.

Helger innebär fredag från 16:00 till måndag 06:00. För perioderna 24/12-26/12, 31/12-1/1, 1/5, Påskafton, Påskdagen, Annandag Påsk, Midsommarafton, Midsommardagen samt Trettondag jul är det aktuella priset 2500:- per påbörjad timme.

Skicka en förfrågan nu