Bröllop

JM Limousine Stockholm / Mälardalen | Bröllop

 Er bröllopsdag är kanske den mest minnesvärda dagen i ert liv. När ni bokar limousine till bröllopet får ni som nygifta en stund av egentid och en transportupplevelse utöver det vanliga. Färdas mellan vigsel- och festplats och gör en oförglömlig och läcker entré. Om vädret tillåter rullar vi givetvis ut röda mattan för er entré till limousinen.
Våra välklädda och trevliga chaufförer är givetvis alltid på bästa humör och redo för en bekväm och glamourös transport. Vi vet hur viktigt erat bröllop är, därför är det en stor ära för oss att få ta hand om er.

Ligger vigsel- och festplatsen långt ifrån varandra? Via våra samarbetspartners kan vi transportera övriga bröllopsgäster med buss till och från festen. Kontakta oss så kan vi diskutera om hur vi på bästa sätt kan hjälpa er. Vi kör hela Stockholm och Mälardalen men självklart står vi även till ert förfogande med längre resor utanför vårt vanliga verksamhetsområde.

Vardagar Helger
Lincoln Town Car Super Stretch Från 1600 SEK Från 2000 SEK
 .

Det finns många fördelar med att anlita oss. Bland annat höjer vi inte priset under maj och juni, transportens tid räknas från upphämtningsadress till avlämningsadress och alla priser inkluderar 6% moms. Önskas transport utanför Stockholms län, kontakta oss för prisinformation.

Priserna gäller per påbörjad timme och vi debiterar minst 1 timme. Betalning sker via fakturering och betalningen skall vara tillfullo betald innan transport utförs om inget annat överenskommits.

Helger innebär fredag från 16:00 till måndag 06:00. För perioderna 24/12-26/12, 31/12-1/1, 1/5, Påskafton, Påskdagen, Annandag Påsk, Midsommarafton, Midsommardagen samt Trettondag jul är det aktuella priset 2500:- per påbörjad timme.

Skicka en förfrågan nu